Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viss pārējais » Citi materiāli » [Reklāma] www.Emp.lv
[Reklāma] www.Emp.lv
Canony Pievienots: Trešdiena, 12.10.03, 12:13 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 6
Jauniņais
www.EMP.lv

Counter-Strike 1.6 Projekts.
Pagaidām ir 1 serveris DD2.EMP.LV
Reģisrējušies mājaslapā 341 Lietotājs.

Drīzumā projektā notiks lielas pārmaiņas. Lai tas notiktu nedaudz ātrāk, mums nepieciešama Jūsu palīdzība. Tātad, esam ieplānojuši ielikt datu centrā pirmo kasti, kura mazliet ir jāpielabo. (jāiepērk jaudīgāks rams). Ar kastes ielikšanu datu centrā projektam parādīsies vēl viens CS publiskais serveris un klanam viens serveris treniņiem, kā arī minecraft serveris. Varu arī pačukstēt, ka pēc kāda laika tiks atvērts muonline serveris, cup webs, tikai nezinu kad, bet viss tiek plānots un darīts, un varu galvot, ka emp`s paliks un tajā notiks LIELAS pārmaiņas. Vēl tiks atvērta topsaita lapa, tikai zem cita nosaukuma, kas arī būs emp īpašums.

Tātad, ja Jūs variet un vēlaties, tad lūdzam jūs noziedot kaut ko, cik nu kurš var atļauties, protams, mēs ar pamcuk`u arī visu darīsim, tikai divatā tas bišķīt aizņems laiku. Ziedot ir iespēja caur bankas pārskaitījumu (viss labākais variants), bet nu tiem, kam nav tāda iespēja, droši var izmantot sms pakalpojumus. Ziedošana ir brīva izvēle un neviens nevienam neko neuzspiež, paldies par uzmanību.

Nav noteikta summa jāsavāc, kā arī ziedotājiem, kuri būs noziedojuši vismaz 5Ls tiks veltīta īpaša pateicība un visi ziedotāji tiks uzskaitīti un publicēti. Ja esat gatavi un nolēmuši ziedot caur banku, griežaties pie pamcuka vai manis privāti. (perfektāk būtu pie pamcuka)

Server kastes parametri!
4 kodolu Xeon 2,7ghz
HDD 72gb 2x36gb 15000rpm
RAM DDR 4x1gb
OS Linux CentOS (bet tiks mainits uz Debian)
 
Forums » Viss pārējais » Citi materiāli » [Reklāma] www.Emp.lv
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: