Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » BUZZ - Mājaslapa » Ieteikumi » Jaunajam dizainam (2013)
Jaunajam dizainam
Korijs Pievienots: Trešdiena, 13.01.16, 12:15 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 26
Iesācējs
1. Daudzās vietās viss ir puslīdz problemātisks ar teksta un fona krāsām, piemēram, tagad rakstu baltam fonam pa virsu ar gaiši pelēku krāsu, kuru mozilla pasvītro ar sarkanām kļūdu līnijām un redzamība pat ar labu redzi ir ne pārāk patīkama, tā kā vajadzētu piestrādāt pie burtu krāsām.

2. Izteiktāk pirmajā momentā ieejot pērļu sadaļā ir vienmērīgā lapas fona krāsas saplūšana ar ieraksta lauka krāsas saplūšanu, tikai sākot ievadīt tekstu, nelielā atšķirība ir nedaudz pelēkās apmales uzrašanās, bet tas nemaina vizuālizācijas labojumu nepieciešamības būtību.

3. Tāds sīkums foruma ierakstu formas kreisajai pusei ar tām emociju ikonām - vai nu palielināt ieraksta formas platumu vai emociju ikonu platumu vai ielādēt reizi par visām citām reizēm savas emociju ikonas lielākos izmēros, nu tukšums ir pietiekams redzams.

4. Daudz kas izskatās minimalizēts - labās malas komentāri nieka 3, jaunākās aktivitātes - ieraksti arī 3, aktīvākie tikai 3, viens no tiem pats īpašnieks, kaut kur, kaut kā vajadzētu varbūt paplašināt šo informāciju plašākam ieskatam, pie aktīvajiem vismaz 5 aktīvos ar nelielu avatar bildīti un ierakstu skaita uzrādīšanu. edit: āā, title jau rāda ierakstu skaitu, ok.

5. Tur sākumlapā kur man kā adminam ir pievienot failu, bet citreiz - nav pieejams, tur vienkārši uzlikt ar if kodiem - adminam kaut kas, pārējiem nekā vai pārējiem kaut kas cits ar else u.tml.

6. Pie lejupielādēm kaut kas nav kārtībā ar attēla pielikumiem, tur nerādās ne bildes, ne arī latviešu valodas apraksts, bet gan krieviski, kad jau bildi mēģinu atvērt.. Un esošie ekrānuzņēmumi izskatās līdz pusei nogriezti.

7. Funhouse attēlu galerijās Tev ir uzlikts, ka atver pilnizmēra foto, respektīvi spied un uzlec bilde, atpakaļ jāspaida back, back, back.. kāpēc neizmanto ajax vai atvērt jaunā logā? varbūt arī melnie rāmji tām bildēm neiederas ar gaišo dizainu, bet varbūt vienalga.

8. Iespēja iziet no profila ar to sarkano mēslu manuprāt traucē, jo ir uzlikta kā trekna poga uz bildes, kas ir Tavs profila attēls, bojājot kopskatu profila datiem.

9. Ar privātajām vēstulēm kaut kas jāsadomā, jo atver atsevišķā logā un atkal jāspaida back,var uzlikt ierasto papildus cilni mazākā izmērā ..

10. Hedera lejas daļā ir tāda vēstulītes ikona - tur nekāda linka nav, kā arī pēc melnā rāmja ar banneriem, gan pirms - abās vietās pa RSS, tā savādi ar 2 RSS.

11. Galvenā saņu navigācija - varbūt kaut ko plašāk un detalizētāk varētu, āttri vien vienā acu augstumā ir divi vienādi menu jeb izvēlnes.

12. Un galu galā varbūt tas banneru melnpelēkais taisnstūris liekas vizuāli traucējošs. Varbūt izmēra dēļ, varbūt krāsas vai satura dēļ, bet nu var jau kaut ko sadomāt.

13. Un piedomā pie burtu lieluma, tagad publicēju šo tēmu, liekas puslīdz graujošs tas burtu izmēra minimālisms.

14. Foruma profilam vajag uzlikt iestatītus avatar attēla parametrus, jutos pārsteigts redzot savu ierasto bildi tik saspiesti mazu.

15. Jaunumu rakstiem rādās reitings 0.0 - nav nemaz iespējams novērtēt, jāņem ārā.
 
wuxmachine Pievienots: Ceturtdiena, 13.01.17, 15:29 | Ieraksts # 2 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO
Paldies.. centīšos laika gaitā kaut ko sadomāt / salabot.


 
Forums » BUZZ - Mājaslapa » Ieteikumi » Jaunajam dizainam (2013)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: