Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viss pārējais » Noderīgi » Tiem, kuri no rītiem skrien.
Tiem, kuri no rītiem skrien.
NIKEiD Pievienots: Otrdiena, 12.09.04, 20:41 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 10
Jauniņais
Nr.1 - noteikti vajag mēģināt skriet regulāri. Atkarībā no tā kāds ir jūsu ķermenis, varat to darīt katru rītu, katru otro, tikai 1.3.5 vai tamlīdzīgi, bet būtu labi, ja tas nenotiktu haotiski.

Nr.2
- Sagatavo savas skrienamās drēbes jau iepriekšējā vakarā. Noliec tā, lai vari no rīta viņas uzreiz uzvilkt. Tad nebūs tā situācija, ka "ai, šodien neskriešu, jo treniņtērps netīrs."

Nr.3
- Neēd daudz pirms skriešanas. Ja sarīsies pirms sava rīta skrējiena, tad var būt visādas nepatīkamas izjūtas, kā duršana, slikta dūša, reibonis utt. Bet ar tukšu vēderu arī nav labi skriet, jo tā tu ātri iztērēsi visu savu enerģiju un nogursi. Vislabāk ir kādas vieglas brokastis, kā muslis, banāni, biezpiens, jogurts, nevis desmaizes vai vakardienas neapēstais strogonovs. Arī dzert nevajag pārmērīgi, pet par to skat. nākamo.

Nr.4 - No rīta pamostoties, ķermenis ir dehidrējies, tāpēc noteikti dzer. Nevajag dzert daudz, bet kādus 8-10 malkus pirms skriešanas noteikti. Arī skrienot der dzert. Noteikti nedzer melno tēju, alko, vai visļaunāk - gāzētus un cukurotus dzērienus. Tev vienkārši durs sānos.

Nr.5 - Nedaudz iesildies. To var darīt arī tā, ka tu nesāc uzreiz braši sprinģot, bet lēnāk, īsiem solīšiem, dziļi elpojot kādus 100-200 metrus un pēc tam jau vari atlaist savu rokasbremzi vairāk.

Nr.6 - Pēc skriešanas arī nevajag uzreiz pārmērīgi dzert/ēst. Ļauj ķermenin reabilitēties, izdalīt skābekli uc nepieciešamās vielas. Ja plāno pēc skriešanas sākt stumt bulciņas, mafinus un citu huiņu savā riepā, tad vari tikpat labi arī neskriet, bet vienkārši tāpat palikt resns.

Avots: Ielu vingrošanas sporta biedrība.

Noderēja +1.


 
JackDaniel Pievienots: Otrdiena, 12.09.04, 22:20 | Ieraksts # 2 Offline

Ieraksti: 227
Inženieris
Šo to jau zināju,jo mēdzu pats paskrienu!
Bet tas nav domāts man regulāri,bet dēļ tā ka jāskrien uz rīta autobusu biggrin


 
Forums » Viss pārējais » Noderīgi » Tiem, kuri no rītiem skrien.
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: