Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

Lappuse 1 no 11
Forums » uCoz sistēma » Skripti » Nauda iekš uCoz (jeb iPoints)
Nauda iekš uCoz
discplex Pievienots: Pirmdiena, 12.05.28, 15:31 | Ieraksts # 1 Offline
Ieraksti: 140
Entuziasts
Šis skripts dod iespēju saņemt "naudu" par ierakstiem sadaļās (Forums,Faili,Blogs, utt.) Gandrīz tas pats kas iPoints,kuri ir uz IPB sistēmas.

Ejam Panelī - Customize design - Users - User personal page un atrodam kautko līdzīgu šim:
Code
<?if($_IS_ACTIVITY$)?>    
<div id="block25" class="udtb"><hr></div><div id="block22" class="udtb" style="text-align:center">    
<?if($_COM_ENTRIES$)?> | <a href="$_COM_ACTIVITY_URL$" target="_blank">komentāri(<b>$_COM_ENTRIES$</b>)</a><?endif?>    
<?if($_FORUM_ENTRIES$)?> | <a href="$_FORUM_ACTIVITY_URL$" target="_blank">forums(<b>$_FORUM_ENTRIES$</b>)</a><?endif?>    
<?if($_BLOG_ENTRIES$)?> | <a href="$_BLOG_ACTIVITY_URL$" target="_blank">blogs(<b>$_BLOG_ENTRIES$</b>)</a><?endif?>    
<?if($_NEWS_ENTRIES$)?> | <a href="$_NEWS_ACTIVITY_URL$" target="_blank">jaunumi(<b>$_NEWS_ENTRIES$</b>)</a><?endif?>    
<?if($_PUBL_ENTRIES$)?> | <a href="$_PUBL_ACTIVITY_URL$" target="_blank">stati(<b>$_PUBL_ENTRIES$</b>)</a><?endif?>    
<?if($_LOAD_ENTRIES$)?> | <a href="$_LOAD_ACTIVITY_URL$" target="_blank">faili(<b>$_LOAD_ENTRIES$</b>)</a><?endif?>    
<?if($_DIR_ENTRIES$)?> | <a href="$_DIR_ACTIVITY_URL$" target="_blank">saites(<b>$_DIR_ENTRIES$</b>)</a><?endif?>    
<?if($_PHOTO_ENTRIES$)?> | <a href="$_PHOTO_ACTIVITY_URL$" target="_blank">fotо(<b>$_PHOTO_ENTRIES$</b>)</a><?endif?>    
<?if($_STUFF_ENTRIES$)?> | <a href="$_STUFF_ACTIVITY_URL$" target="_blank">spēles(<b>$_STUFF_ENTRIES$</b>)</a><?endif?> |</div>    
<?endif?>

aizstājam to ar
Code
<script>load=<?if($_LOAD_ENTRIES$)?>$_LOAD_ENTRIES$ <?else?>0<?endif?>  
ofload=load*0.5  
document.writeln("Par failiem: "+ofload+" <br>");  
photo=<?if($_PHOTO_ENTRIES$)?>$_PHOTO_ENTRIES$ <?else?>0<?endif?>  
ofphoto=photo*0.1  
document.writeln("Par bildēm: "+ofphoto+" <br>");  
all=ofphoto+ofload+ofpubl+ofnews+offorum+ofcom  
forumcom=<?if($_FORUM_ENTRIES$)?>$_FORUM_ENTRIES$ <?else?>0<?endif?>    
offorum=forumcom*0.2    
document.writeln("Par postiem: "+offorum+"<br>");
document.writeln("Kopā nauda: "+all+" <br>");  
vup=<?if($_BOARD_ENTRIES$)?>$_BOARD_ENTRIES$ <?else?>0<?endif?>  
ofvup=vup*1  
document.writeln("Samaksāts: "+ofvup+"<br>");  
schet=all-ofvup  
document.writeln("par: "+schet+" <br>");  
</script>


[red]ofcom=coments*0.05 - Cipars 0.05 apzīmē naudas summu,kuru saņemsi kad ievietosi komentāru[/red]


 
More Pievienots: Otrdiena, 12.06.05, 14:48 | Ieraksts # 2 Offline

Ieraksti: 24
Iesācējs
A kā var noņemt iNaudiņu?
Ja pasūta piemēram kādu pakalpojumu?

Pievienots (2012-06-05, 3:48 PM)
---------------------------------------------
A kā var noņemt iNaudiņu?
Ja pasūta piemēram kādu pakalpojumu?

 
MF Pievienots: Sestdiena, 13.01.26, 20:17 | Ieraksts # 3 Offline

Ieraksti: 2
Jauniņais
Quote (More)
A kā var noņemt iNaudiņu? Ja pasūta piemēram kādu pakalpojumu?

BOARD modulis norāda, cik atņem par visnu board postu. tātad, lai noņemtu kādam naudu, pievieno board ierakstu uz cita cilvēka vārda. smile
 
Forums » uCoz sistēma » Skripti » Nauda iekš uCoz (jeb iPoints)
Lappuse 1 no 11
Meklēšana: