Sekojosš teksts kursoram. - uCoz sistēma - Skripti - Forums
Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

Lappuse 1 no 11
Forums » uCoz sistēma » Skripti » Sekojosš teksts kursoram.
Sekojosš teksts kursoram.
Abe Pievienots: Ceturtdiena, 12.01.12, 08:40 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 13
Jauniņais
Ievietojam kur vēlamies bet es jau ieteiktu - Site Pages - jo citās sadaļās viņš maisās.

Code
<script language="javascript">

var text='JŪSU TEKSTS ŠEIT!';

var delay=40;
var Xoff=0;
var Yoff=-30;
var txtw=14;
var beghtml='<font color="blue"><b>';
var endhtml='</b></font>';

ns4 = (navigator.appName.indexOf("Netscape")>=0 && document.layers)? true : false;
ie4 = (document.all && !document.getElementById)? true : false;
ie5 = (document.all && document.getElementById)? true : false;
ns6 = (document.getElementById && navigator.appName.indexOf("Netscape")>=0 )? true: false;
var txtA=new Array();
text=text.split('');
var x1=0;
var y1=-1000;
var t='';

for(i=1;i<=text.length;i++){
t+=(ns4)? '<layer name="txt'+i+'" top="-100" left="0" width="'+txtw+'" height="1">' : '<div id="txt'+i+'" style="position:absolute; top:-100px; left:0px; height:1px; width:'+txtw+'; visibility:visible;">';
t+=beghtml+text[i-1]+endhtml;
t+=(ns4)? '</layer>' : '</div>';
}
document.write(t);

function moveid(id,x,y){
if(ns4)id.moveTo(x,y);
else{
id.style.left=x+'px';
id.style.top=y+'px';
}}

function animate(evt){
x1=Xoff+((ie4||ie5)?event.clientX+document.body.scrollLeft:evt.pageX);
y1=Yoff+((ie4||ie5)?event.clientY+document.body.scrollTop:evt.pageY);
}

function getidleft(id){
if(ns4)return id.left;
else return parseInt(id.style.left);
}

function getidtop(id){
if(ns4)return id.top;
else return parseInt(id.style.top);
}

function getwindowwidth(){
if(ie4||ie5)return document.body.clientWidth+document.body.scrollLeft;
else return window.innerWidth+pageXOffset;
}

function movetxts(){
for(i=text.length;i>1;i=i-1){
if(getidleft(txtA[i-1])+txtw*2>=getwindowwidth()){
moveid(txtA[i-1],0,-1000);
moveid(txtA[i],0,-1000);
}else moveid(txtA[i], getidleft(txtA[i-1])+txtw, getidtop(txtA[i-1]));
}
moveid(txtA[1],x1,y1);
}

window.onload=function(){
for(i=1;i<=text.length;i++)txtA[i]=(ns4)?document.layers['txt'+i]:(ie4)?document.all['txt'+i]:document.getElementById('txt'+i);
if(ns4)document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
document.onmousemove=animate;
setInterval('movetxts()',delay);
}
</script>


Iznākums:
 
DiaScal Pievienots: Ceturtdiena, 12.01.12, 13:39 | Ieraksts # 2 Offline

Ieraksti: 135
Entuziasts
šaubos ka kāds to liks savam webam,kādreiz arī liku,bet tas tikai pasliktina mājaslapu

Palīdzēju ? Palielini reputāciju!
 
Abe Pievienots: Ceturtdiena, 12.01.12, 15:05 | Ieraksts # 3 Offline

Ieraksti: 13
Jauniņais
Nuu tas ka tev nepatīk nenozīmē ka visiem nepatiks. Jauniņajiem UCOZ sistēmās vienmēr patīk kkas kruts :D
 
wuxmachine Pievienots: Ceturtdiena, 12.01.12, 16:47 | Ieraksts # 4 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO
Nevar nepiekrist - Abe, manos ucoz pirmsākumos vis kaut kas tāds tīri labi patika. ;D


 
quartz Pievienots: Ceturtdiena, 12.01.12, 17:49 | Ieraksts # 5 Offline

Ieraksti: 171
Inženieris
Man nepatīk, man liekas ka tas saitu padara pokemõnisku.

 
Abe Pievienots: Ceturtdiena, 12.01.12, 18:41 | Ieraksts # 6 Offline

Ieraksti: 13
Jauniņais
Savas domas paturi sev prātā. Tev nepatīk bet citiem patīk. Viņu web un ja grib tad lai liek - ko pīkstat. XD
 
Raivo Pievienots: Piektdiena, 14.03.14, 21:51 | Ieraksts # 7 Offline

Ieraksti: 1
Jauniņais
a friendtaskā foruma vinjs strada izcili tongue vinja darbibas zona ir tikai tur kur nemaisa :P ja esi pro tad visu slikto var parverst par labo bb
 
Forums » uCoz sistēma » Skripti » Sekojosš teksts kursoram.
Lappuse 1 no 11
Meklēšana: