Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viss pārējais » Ziņu raksti » Ne katrs ir spējīgs uz šādu rīcību.
Ne katrs ir spējīgs uz šādu rīcību.
DiaScal Pievienots: Ceturtdiena, 12.05.17, 13:38 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 135
Entuziasts
Nāvei nolemts puisēns ziedo naudu citu bērnu glābšanai.

9 gadus vecs zēns pārtrauca pēdējo posmu vēža ārstēšanā, lai naudu atdotu citiem, kam tā vajadzīga dzīvības glābšanai. Augstsirdīgais bērns ir nedziedināmi slims ar strauji progresējošu vēzi un zina, ka līdz 10. dzimšanas dienai nenodzīvos.



Mazajam Raienam no Mičiganas (ASV) smadzeņu vēzi diagnosticēja 2007.gadā. Taču 9 gadu vecumā viņš izšķīrās par ļoti drosmīgu soli – Raiens nolēma lielus naudas līdzekļus, kas bija paredzēti paša vajadzībām, ziedot nepazīstamiem bērniem, kuri sirgst ar onkoloģiskām saslimšanām.

Raiena dzīvības glābšanai ziedojumu fondi bija savākuši apmēram 150 tūkstošus ASV dolāru. Kādu dienu viņš nosprieda – viņš vairs negrib operācijas un ķīmijterapijas, tāpēc visu naudu ziedoja tiem, kuriem tā ļoti nepieciešamas.

5 gadu laikā mazajam zēnam bija jāpārcieš deviņas operācijas un četras ķīmijterapijas. Ārsti konstatēja, ka audzējs attīstās ļoti ātri un ilgi dzīvot viņam nav lemts.

„Visus šos gadus mans dēls bijis ļoti drosmīgs,” amerikāņu presei atklāja puisēna māte Kimberlija. „Un tagad viņš pats ir pieņēmis visdrosmīgāko soli – naudu atdot citu ārtsēšanai.” Māte stāsta, ka līdzekļus palīdzēja savākt gan fondi, gan atsaucīgi cilvēki sociālajos tīklos: „Pat Britnija Spīrsa savā tviterī aicināja palīdzēt Raienam,” viņa uzsver.

„Es zinu, ka nenodzīvošu līdz savai desmitajai dzimšanas dienā, kas ir 24.maijā,” saka mirstošais bērniņš. Un viņa pēdējā vēlēšanās ir, lai nauda tiek citu ar vēzi slimo ārstēšanai.

Raiena tuvinieki stāsta, ka pats zēns ļoti lepojas ar to, ka varbūt izdosies kādam glābt dzīvību. Savas dzīves pēdējās dienas viņš vēlas pavadīt kopā ar tiem, kuriem līdzīgs liktens.


Palīdzēju ? Palielini reputāciju!
 
Forums » Viss pārējais » Ziņu raksti » Ne katrs ir spējīgs uz šādu rīcību.
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: