Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viss pārējais » Diskusijas » Populāru automašīnu logotipu īstā nozīme.
Populāru automašīnu logotipu īstā nozīme.
wuxmachine Pievienots: Ceturtdiena, 12.06.21, 15:26 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO
Iespējams esat kādreiz skatījušies uz kādu no šiem logotipiem un pie sevis nodomājuši, ka tie ir pavisam vienkārši, smuki uztaisīti logotipi. Nē, diezgan bieži zem šiem logotipiem slēpjas mazliet kaut kas apslēpts, ar kuru palīdzību cilvēkiem cenšas parādīt kaut ko saistītu ar firmu. Dažu logotipu atklāšana.... Domāju, ka ir interesanti uzzināt šo logo slēptās nozīmes, kuras ir viņos. Viņu veidotāji arī ar tādu domu mums ir centušies šos logo pasniegt!



Domāju, ka daudzi ir domājuši ko nozīme šie četri apļi Audi logo. Nu tad varu pateikt, ka šie apļi ir četras kompānijas! Tās ir - DKW, Horch, Wanderer un Audi, visi bija daļa no Auto-Union Consortium 1932.gadā!



Pasaulē slavenās mašīnas markas BMW apļa logo parāda lidmašīnas propelleri kustībā, kamēr zilā krāsa nozīmē zilas debesis. Tas ir tāpēc, jo BMW ražoja lidmašīnu motorus 2.PK laikā!



Apaļais logo Mercedes-Benz ar trīsstūrainu zvaigzni pa vidu nozīme, ka katrs atsevišķi no šiem logo ir zemi, jūru un debesis. Tas ir tāpēc, jo viņi ir visur!



Pasaules slavenā Japāņu kompānijas logo parāda trīs lokus. Katrs no šiem lokiem nozimē klienta sirdi, produkta sirdi un tehnoloģijas, mūžīgo kāpuma sirdi. Viss iet caur sirdi šajā kompānijā!



Šajā logo redzami divi burti - V un W. V apzīmē Volks, kas nozīmē tauta, bet W apzīmē Wagen, kas nozīmē mašīna!

© spoki



 
Forums » Viss pārējais » Diskusijas » Populāru automašīnu logotipu īstā nozīme.
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: