Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viss pārējais » Auto ziņas » 1. maijā Biķerniekos – Latvijas 'BMW' festivāls
1. maijā Biķerniekos – Latvijas 'BMW' festivāls
wuxmachine Pievienots: Otrdiena, 12.05.01, 09:51 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO


Latvijas "BMW" klubs sadarbībā ar oficiālo "BMW" pārstāvi Latvijā "BM Auto" rīko jau septīto Latvijas "BMW" festivālu, kas notiks šāgada 1. maijā Rīgā, Biķernieku sporta kompleksā.
Pirmo reizi festivāla ietvaros īpašs pasākums tiks organizēts asu izjūtu cienītājiem. Tā būs vienreizēja iespēja "BMW" autovadītājiem pārbaudīt savas braukšanas prasmes lielajā Biķernieku trases aplī. Tāpat arī pasākumā būs iespēja sacensties ar savu "BMW" dragreisa taisnē un īpašā veiklības stafetē.

Skatītājiem būs iespēja veikt demobraucienus Biķernieku sporta bāzes apkārtnē ar vairākiem jaunākajiem "BMW" modeļiem, kā arī izbraukt ar "BMW Ring Taxi".

Uz pasākumu aicināti ierasties "BMW" markas automašīnu, motociklu, "BMW Alpina" un "MINI" īpašnieki un entuziasti, kā arī visi pārējie, kuri vēlas pavadīt dienu rūcošu motoru atmosfērā.

Latvijas "BMW" festivāls ir ikgadējs pasākums, kurā vienkopus var aplūkot vairāk nekā 300 Latvijas un kaimiņvalstu "BMW", "BMW Alpina" un "MINI" spēkratus, kā arī satikt vienkopus daudzus domubiedrus. Pagājušā gada Latvijas "BMW" kluba rīkotajā festivālā piedalījās vairāki ekskluzīvi auto, kas ikdienā uz Latvijas ceļiem nav sastopami.

© delfi



 
Forums » Viss pārējais » Auto ziņas » 1. maijā Biķerniekos – Latvijas 'BMW' festivāls
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: