Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viss pārējais » Auto ziņas » Mercedes prezentē jauno SL klases kabrioletu (Oficiāli)
Mercedes prezentē jauno SL klases kabrioletu
wuxmachine Pievienots: Piektdiena, 11.12.16, 00:44 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO
Mercedes oficiāli prezentē jauno SL klases kabrioletu


Pirms divām dienām internetā nonāci neoficiāli jaunās Mercedes SL klases, un reaģējot uz tiem, ražotājs izplatījis preses relīzi ar oficiālu informāciju un augstas kvalitātes attēliem. Galvenie tehnoloģiskie jaunumi saistās ar svara samazināšanu, un, protams, neskaitāmu asistentu ieviešanu.



Mercedes jaunajā kabrioletā vēlas apvienot komfortu un sportiskumu, tādēļ ķēries pie ievērojamas svara samazināšanas. Virsbūve veidota no alumīnija, tāpat arī durvis, dzinēja pārsegs un lielākā daļa balstiekārtas daļu. Tādējādi jaunā SL klase svērs līdz pat 140 kilogramiem mazāk par priekšgājēju. Par komforta daļu rūpēsies par papildus samaksu pieejamā pašregulējošā ABC balstiekārta.

Sākotnēji tirdzniecībā nonāks divi modeļi – SL 350 un SL 500. SL 350 būs aprīkots ar 3,5 litru V6 benzīna dzinēju, kas attīstīs 306 Zs un 370 Nm, vidēji patērēs vien 6,8 litrus uz 100 kilometriem, bet no vietas līdz simtam ieskriesies 5,9 sekundēs. Jaudīgākais SL 500 apveltīts ar 435 Zs un 700 Nm attīstošu 4,7 litru V8, kas no vietas līdz simtam ieskriesies 4,6 sekundēs. Abi agregāti savienoti ar septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un Start-Stop sistēmu. Izstrādēs stadijā šobrīd atrodas sportiskākie SL 63 AMG un SL 65 AMG modeļi.



Kabrioleta elektrohidrauliskais „Variodach” jumts pārņemts no jaunā SLK, un attiecīgi būs pieejams trīs versijās: metāla izpildījumā, no stikla vai kā panorāmas jumts ar stikla aptumšošanas iespēju. Visās trīs versijās jumta nolaišanai un pacelšanai būs nepieciešamas nepilnas 20 sekundes. Tāpat kā līdz šim SL pasažieriem būs pieejama galvas balstos integrēta apsildes sistēma.



Standarta aprīkojumā tiks iekļauti dažādi palīgi – ar kājas kustību vadāms aizmugurējais vāks, noguruma asistents un adaptīvi lukturi ar piecām gaismas funkcijām. Par papildus samaksu būs pieejami novietošanās asistents un mobils interneta pieslēgums.

Tirdzniecībā jaunais Mercedes SL nonāks nākamā gada pavasarī, bet pasūtīt to var jau no 15. decembra. SL 350 bāzes cena Vācijā būs 93 534 eiro, bet par SL 500 tiks prasīti vismaz 117 096 eiro. Ātrākajiem pircējiem būs pieejama speciālā „Edition 1” versija, kas papildināta ar panorāmas jumtu, AMG aerodinamisko pakotni, sporta balstiekārtu, 19 collu AMG vieglmetāla diskiem, „Nappa” ādas apdari, „Harman/Kardon” audio sistēmu u.c. Tās cena atkarībā no modeļa būs 19 028 vai 22 598 eiro.



Avots: boot



 
Forums » Viss pārējais » Auto ziņas » Mercedes prezentē jauno SL klases kabrioletu (Oficiāli)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: