Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Antikrists  
Forums » Spēles » Spēles » GTA 5 nopludinātā informācija
GTA 5 nopludinātā informācija
wuxmachine Pievienots: Svētdiena, 12.04.01, 09:58 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO
Ja esi aizdomājies, ko jaunu un foršu drīzumā gaidāmā Grand Theft Auto piektā daļa (GTA 5) slēpj savā azotē, tad nu lūk - nesen, par sliktu uzvedību no RockStar North atlaists darbinieks ir nopludinājis čupiņu informācijas!



1.
Informācija, kuru Tu tiešām vēlies zināt:
1. Tātad galvenais varonis būs viens pats. Viņa vārds - Albert De Silva. Alberts ir spāņu izcelsmes vīrietis, kurš agrāk bija kādas Vice City kriminālās famīlijas sastāvā, taču izlēma saraut saites ar kriminālo pasauli, saražot bērnus un dzīvot mierīgu dzīvi Los Santos. Viņam ir dēls Kevin De Silva kurš ir pilnīgs streotips tipiskam CoD spēlētājam (CoD varat droši aizvietot ar CS, doma no tā nemainās.) - slinks, nekam nederīgs tirliņš, kurš izkliedz rasistiskas piezīmes tiešsaistē un viņa dzīve būtībā no tā arī sastāv - FPS spelēs. Par spīti visam Kevins ciena savu tēvu.
2. Daudzspēlētāju režīmā Xbox un PS3 versijas vienlaicīgi spēs uzturēt 32 spēlētājus, diemžēl nav minēta info par PC versijas spēlētāju limitu. Gluži kā RGR (Read Dead Redemption) jūs varēsiet veidot bandas. šīs bandas vairs netiks vērtētas pēc XP daudzuma, bet gan pēc reputācijas. Jums būs iespēja savārīt dažāda veida nepatikšanas sākot ar veļas mazgātuves aplaupīšanu līdz pat opcijai ielauzties militārajā bāzē un nozagt jaunāko un slepenāko bruņojumu. Patīkami, ka Bandas vadonim/-ei būs daudz lielāka kontrole pār bandas locekļiem, kā piemēram iespēja sadalīt tos pēc rankiem un norādīt specifiskus misijas mērķus konkrētiem bandas locekļiem. Bandām varēs būt sava teritorija, bet tas attiecas tikai uz zonām pašā Los Santos pilsētā.
3. Spēles karte būs apmēram piecas reizes lielāka par GTA IV karti. Los Santos aizņems gandrīz pusi no kartes, kas nozīmē ka pilsēta būs nedaudz lielāka par divām Liberty City. Karte, kā jau ierasts, ir sadalīta 3 dažādās sadaļās.
4. Lidmašīnas - Jā! Kā jau treilerī parādīts, ar tām varēs lidot un modeļu skaits solas būt visai plašs - sākot ar 2. pasaules kara iznīcinātajiem līdz pat privātajām reaktīvajām lidmašīnām.
5. Mašīnas un ieročus būs iespējams modificēt, piemēram uzstūķēt savam šaujamajam klusinātāju un apgādāt mašīnu ar nitro u.t.t.



2.
Vēl dažas lietas, kuras Tevi varētu interesēt:
1. Galvenais varonis ir "biezais džekiņš" no GTA V pirmā debijas treilera. Vairāk par šo kungu jūs uzzināsiet kolīdz viņš atvērs muti un sāks runāt par savām problēmām. Galvenais varonis treilerī ir redzams tikai divreiz. Pirmoreiz sānskatā un otro - sēžot pie Deceptor (Audi R8) stūres. Cilvēki kuri aplaupa dārglietu veikalu ir tikai viņa kolēģi, kamēr pats Alberts gaida pie stūres, gatavs grūst pedāli grīdā.
2. Apšaudes būs daudz realistiskākas. Kad šausiet izlīdis caur braucošas automašīnas logu, jums varētu būt grūtības mērķēt, atkarībā no ātruma ar kādu auto pārvietojas.
3. Spēles iznākšana gaidāma 2013. gada jūnijā, specifisks datums nav noteikts, jo spēle velarvien atrodas izstrādes stadijā un būs nepieciešami vismaz 6 mēneši lai to pabeigtu. Spēlei būs demo versija kuru varēs uzspēlēt gaidamajā E3.
4. Bēgšana no policijas būs kas vairāk par dragāšanu pilnā ātrumā un aizmukšanu no iepriekš definētas "redzamības zonas" . Atkarībā no tā, cik lielus sūdus esat savārijis, policija pielietos arī tā saucamos "Sacelšanās vairogus" (riot shields) un gaismas/šoka granātas (vecie labie flashbangi).
5. Kad tevis sastrādātais sviests sasniedzis 4 zvaigžņu līmeni, dažās no rādiostacijām būs iespēja dzirdēt brīdinājumus iedzīvotājiem.
6. Radiostacijas tagad parraidīs arī realo situāciju uz ceļa. Sastrēgumus, avārijas u.c kas patiešām būs precīzi un spēlē reāli notiekoši.
7. Daudz vairāk TV kanālu.
8. Kriminālajai pasaulei būs diezgan strādājoša un efektīva ekonomiskā sistēma, kuru veidot, vienspēlētāja režīmā, varēsiet palīdzēt arī jūs, pārdodot narkotikas, ieročus un zagtas mašīnas.
9. Galvenais varonis varēs lietot narkotikas, tā iegūstot dažadus spēcinošus un novājinošus efektus, bet zālītes uzpīpēšana uz ielas jums sagādās vienu zvaigznīti.
10. Ardievas jāsaka iespējai aizjoņot garām policijas mašīnai ar acīmredzami nereālu ātrumu. Ja pārkāpsiet ātruma ierobežojumus - policisti ātri vien iesēdīsies jums astē un mēģinās jūs noķert. Arī avārijas situācijās jūsu dzīvibas punkti ievērojami samazināsies.



3.
Meklēšanas līmeņi.

* Viena zvaigzne
Policija jums skrien pakaļ un mēģina jūs arestēt. Nekādu sirēnu, nekādu pakaļdzīšanos. (Ja neskaita ātrumparkāpumus kamēr braucat)

** Divas zvaigznes
Policisti velarvien mēģinās jūs arestēt. Ja būsiet izvilcis ieroci uz jums atklās uguni, ja ieroča nav, policisti mēģinās iedot pa pieri ar steku.

*** Trīs zvaigznes
Sākas pakaļdzīšanas ar automašīnām un policijai ir pilnīgi vienalga, kā viņi jūs aptur - dzīvu vai mirušu.

**** Četras zvaigznes
Aizsprostoti ceļi, riepu duramie sieti un brīdinājumi radiostacijās. Daudz bīstamākas policijas vienības (visdrīzāk SWAT-veidīgie). Ja jūs izvairaties, likumsargi jebkurā gadijumā 24 spēles stundas meklēs kādu kas atbilst jūsu aprakstam.

***** Piecas zvaigznes
"Vispirms šaujam, jautajumus uzdodam pēc tam". Arestēt jūs centīsies tikai, ja tas būs ļoti viegli izdarāms. Pēc aizbēgšanas 48 spēles stundas tiks meklēts kāds, kas atbilst jūsu aprakstam, kā arī dažas spēles misijas kļūst nepiejamas, kamēr jūs tiekat meklēts.

****** Sešas zvaigznes
Ierodas armija ar visām no tā izrietošajām sekām. Pat ja jūs aizbēgat, 72 spēles stundas tiks meklēts kāds, kas atbilst jūsu aprakstam, kā arī dažas spēles misijas kļūst nepiejamas, kamēr jūs tiekat meklēts.



© spoki



 
DiaScal Pievienots: Svētdiena, 12.04.01, 10:33 | Ieraksts # 2 Offline

Ieraksti: 135
Entuziasts
gribētos spēlē :P bet man nepavilks biggrin

Palīdzēju ? Palielini reputāciju!
 
discplex Pievienots: Svētdiena, 12.04.01, 14:05 | Ieraksts # 3 Offline
Ieraksti: 140
Entuziasts
wuux,nākamreiz norādi avotu,jo zinu,ka šitais bija spokos.
Man jau GTA IV nepavilka,nu kur nu vēl šito pavilks biggrin


 
wuxmachine Pievienots: Svētdiena, 12.04.01, 14:24 | Ieraksts # 4 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO
Atvainojos.. piemirsu pievienot avotu.


 
Forums » Spēles » Spēles » GTA 5 nopludinātā informācija
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: