Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Antikrists  
Forums » Spēles » Spēles » e-sim (spele)
e-sim
drunky Pievienots: Otrdiena, 13.08.13, 16:28 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 1
Jauniņais


E-Sim ir simulācija mūsdienu pasaulē.
Tu vari kļūt par virtuālo pilsoni kādā no 50 virtuālajām valstīm un piedalīties tās politiskajā, militārajā un ekonomiskajā dzīvē.
Tavs pilsonis var kļūt par parastu kareivi, uzņēmuma īpašnieku vai skriet uz prezidenta vietu un kļūt par līderi visā valstī!

Tu vari koncentrēties uz savu karjeru, vai arī palīdzēt savai valstij karos un cīņās. Varat organizēt savu privāto armiju, vai investēt savu biznesu - tas viss ir Tavā izvēlē!

Latvija nupat uzsāka savu atdzimšanas ceļu. Valsts karogs virs Latvijas dzimtajām zemēm nebija redzēts jau vairākus mēnešus un tā vietā plīvoja dzeltan-zaļ-sarkanais Lietuvas karogs. Bet nu tas tiek mainīts, Latvija ir atguvusi savu brīvību un nu jau mūsu iepriekšējie okupanti ir zem mūsu, citu sabiedroto karogiem! Taču viegli mums neiet un ienaidnieki vēl aizvien ir visapkārt, tādēļ es aicinu Tevi pievienoties un aizstāvēt dzimteni!



Reģistrācijas links: http://primera.e-sim.org/lan.265702/ Reģistrējoties caur spēlētāja referāli, tu saņemsi 2 goldu bonusu sasniedzot 7 līmeni, bet protams var arī vienkārši caur http://e-sim.org
Pirms neilga laika spēlē pievienots arī pavisam jauns aprīkojuma un spēka iegūšanas modelis, kas jaunajiem spēlētājiem daudz ātrākā laikā panākt vecos spēlētājus, tādēļ nenokavē!

[img] http://www.bildites.lv/images/87sc9nxvz9agjzk7ywvu.jpg[/img]

------------------------------------------------------------------------
 
Aivis Pievienots: Svētdiena, 14.04.27, 22:33 | Ieraksts # 2 Offline

Ieraksti: 1
Jauniņais
kāds vēl erepublic spēlē?

internetainfo.eu
 
Forums » Spēles » Spēles » e-sim (spele)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: