Jauns dizains
|
|
|
|
|
|
Spanky
Spanky
|
Pievienots: Sestdiena, 16.03.26, 12:13 | Ieraksts # 5 Offline |
| Es personīgi atkal neciešu tumšos (melnos) dizainus, tāpēc, man šis patīk. Varbūt arī tāpēc, ka pirms kādiem 3 gadiem gribēju šo pašu dizainu likt savam portālam... :D
Bet nu, jā.. šis labāks dizains!
Ienāc - Labz.id.Lv
|
|
|
|
Antikrists
Antikrists
|
Pievienots: Sestdiena, 16.03.26, 19:22 | Ieraksts # 6 Offline |
| Quote Spanky (  ) Es personīgi atkal neciešu tumšos (melnos) dizainus, tāpēc, man šis patīk. Varbūt arī tāpēc, ka pirms kādiem 3 gadiem gribēju šo pašu dizainu likt savam portālam... :D
Bet nu, jā.. šis labāks dizains!
Nu tas ir tev Tas ir tev kā īpašniekam patīk , bet varbūt ne apmeklētājiem jo viņi nespriež kādi bija dizaini webiem 2000 gadu saākumā, kas modē ir itkā un taml :D
Piemēram ar ko atšķiras gangnam.lv no dope.lv , tikaidaile.lv un vēl ar šādu pašu dizainu 3 webiem ? Ar konkursiem un balvām Un tādu webu ir lērums Vienīgais kas prātā paliek ir nosaukums :D
Quote wuxmachine (  ) Gribējās iemēģināt ko jaunu. Iepriekšējais dizains ir da-max saglabāts, ja būs kādas problēmas ar šo, tad likšu atpakaļ.
Varbūt kkad var sarunat ja neizmantosi viņu kko viņa sakarā. Daudzi maina dizainus un skripti ar parejo tiek izmesti un dzēsti
Ieraksts labots: Antikrists - Sestdiena, 16.03.26, 19:25 |
|
|
|
Spanky
Spanky
|
Pievienots: Svētdiena, 16.03.27, 07:49 | Ieraksts # 7 Offline |
| Quote Antikrists (  ) Nu tas ir tev Tas ir tev kā īpašniekam patīk , bet varbūt ne apmeklētājiem jo viņi nespriež kādi bija dizaini webiem 2000 gadu saākumā, kas modē ir itkā un taml :D Kāds sakars man šeit ar īpašnieka lomu? Es te esmu parasts lietotājs, un izsaku savu viedokli.
Ienāc - Labz.id.Lv
|
|
|
|
Antikrists
Antikrists
|
Pievienots: Svētdiena, 16.03.27, 19:00 | Ieraksts # 8 Offline |
| Nu nepareizi pateicu. Kā tādam kas zin kas un kā ucoz un gan jau vispar webiem kā tādiem.
Un es ar izsaku savu viedokli.
Ar Koriju reiz par šo tika runāts kurš spriedā tādam un tādam dizainam skripti veci dizains ucoz pašā sākumu laiku un taml. Sprieda kā īpašnieks kāda weba, bet ne nezinoš apmeklētājs webu lietās.
Tagad visi seko lidzi viesn otram.
Labs ir nav ko te spriedelēt. Savas domas izteicu.
|
|
|
|
Californika
Californika
|
Pievienots: Ceturtdiena, 16.11.24, 07:28 | Ieraksts # 9 Offline |
| Varbūt kādam gribētos nomainīt darbu? Meklējam web dizaineri!
jauns darbs
|
|
|
|
konfetkas188
konfetkas188
|
Pievienots: Svētdiena, 20.05.31, 10:22 | Ieraksts # 10 Offline |
| Es pieņēmu lēmumu mainīt savu dzīvi, tāpēc man ir vajadzīgs jauns darbs Vakances
|
|
|
|
klimlimonov
klimlimonov
|
Pievienots: Ceturtdiena, 22.09.08, 11:50 | Ieraksts # 11 Offline |
| Tas ir ļoti labi. Pievienots (22.09.08, 11:50) --------------------------------------------- Tas ir ļoti labi.
|
|
|
|