Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Izklaide » Sports » Leitis 400 metru skrējienā atkārto Latvijas rekordu .. (izpilda Londonas olimpiādes normatīvu)
Leitis 400 metru skrējienā atkārto Latvijas rekordu ..
wuxmachine Pievienots: Piektdiena, 12.06.29, 02:54 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO


Latvijas skrējējs Jānis Leitis ceturtdien Helsinkos Eiropas vieglatlētikas čempionāta pusfinālā 400 metru skrējienā atkārtoja Latvijas rekordu un izpildīja Londonas Olimpisko spēļu normatīvu.
Savā pusfināla skrējienā Leitis finišēja ar rezultātu 45,88 sekundes un ierindojās trešajā vietā. Finālā iekļuva katra pusfināla skrējiena divi ātrākie skrējēji un vēl divu ātrāko rezultātu uzrādītāji, bet Leitis finālu nesasniedza.

Viņam pusfinālā bija vienāds rezultāts ar Polijas skrējēju Marcinu Marcinšinu, kurš savā pusfināla skrējienā palika ceturtajā vietā. Polis par pēdējo finālistu kļuva tāpēc, ka viņam bija labāks rezultāts, skatoties tūkstošdaļas.

Līdz ar to Leitis varēs koncentrēties sacensībām tāllēkšanā.

Latvijas rekords 400 metru skrējienā jau 11 gadus pieder Vjačeslavam Kočerjaginam, bet tagad viņš to dalīs ar Leiti. Latvijas sportists šajā skrējienā izpildīja olimpisko B normatīvu, kas ir 45,90 sekundes.

Atgādinām, ka trešdien Leitis priekšskrējienā 400 metros finišēja pēc 45,92 sekundēm, par 0,54 sekundēm labojot savu personisko rekordu.

© delfi



 
Forums » Izklaide » Sports » Leitis 400 metru skrējienā atkārto Latvijas rekordu .. (izpilda Londonas olimpiādes normatīvu)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: