Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Izklaide » Sports » Laikraksts: Ozoliņš nākamajā sezonā spēlēs Magņitogorskā
Laikraksts: Ozoliņš nākamajā sezonā spēlēs Magņitogorskā
JackDaniel Pievienots: Pirmdiena, 12.04.09, 22:00 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 227
Inženieris

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš nākamajā sezonā spēlēs Magņitogorskas "Metallurg" rindās, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, piektdien vēsta laikraksts "Telegraf".
Ozoliņam pēc šīs sezonas beidzas līgums ar "Dinamo", bet "Metallurg" pieredzējušajam aizsargam piedāvā trīs miljonu ASV dolāru lielu algu sezonā. Kā norāda laikraksts, tas ir apmēram 2,5 reizes vairāk, nekā Ozoliņš saņem Rīgas "Dinamo" rindās.

Oficiāli nekādu līgumu Ozoliņš šobrīd nedrīkst parakstīt, jo vēl ir "Dinamo" spēlētājs. "Metallurg" arī laikrakstam neapstiprināja vienošanos ar Ozoliņu, taču komandas pārstāvji neslēpa, ka vēlētos pieredzējušo aizsargu redzēt savās rindās.
Laikraksts norāda, ka interese par Ozoliņu bijusi, taču hokejists allaž izvēlējies palikt Rīgas "Dinamo". Pirms divām sezonām rīdzinieku kapteini pie sevis gribēja pārvilināt Maskavas CSKA, bet šajā sezonā nopietni par Ozoliņu interesējās Ufas "Salavat Julajev". Tagad par Ozoliņu interesējusies ne tikai Magņitagorskas komanda, bet arī ambiciozais Ukrainas klubs "Donbass", kas nākamajā sezonā plāno spēlēt KHL. Tomēr Magņitagorskas komandas piedāvājums esot izdevīgāks un arī "Metallurg" ir pazīstamāka komanda, kurai ir daudz lielākas iespējas sasniegt lielus mērķus.

Šajā sezonā Ozoliņš 41 spēlē guvis deviņus vārtus un izdarījis deviņas rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs "-14".

"Telegraf" arī vēsta, ka "Dinamo" sācis domāt par nākamo sezonu un kluba vadība sākusi pārrunas ar Marselu Hosu par turpmāko spēlēšanu Rīgā. Atgādinām, ka Hosa janvāra sākumā atgriezās Rīgas "Dinamo" rindās un jau izcēlies ar augstu rezultativitāti, kā arī reizi izpelnījies KHL nedēļas labākā uzbrucēja titulu.

Avoti: Delfi.lv


 
wuxmachine Pievienots: Pirmdiena, 12.04.09, 22:05 | Ieraksts # 2 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO
Lai tik iet, īpaši nevaig ar viņu šeit. Paskriet vairs nevar.
Hosa gan domāju, ka paliks skatoties uz viņa pieredzi citos KHL klubos.



 
Forums » Izklaide » Sports » Laikraksts: Ozoliņš nākamajā sezonā spēlēs Magņitogorskā
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: