Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Izklaide » Sports » ‘Rīgas’ hokejisti izstājas no Harlamova kausa izcīņas
‘Rīgas’ hokejisti izstājas no Harlamova kausa izcīņas
wuxmachine Pievienots: Sestdiena, 12.03.24, 09:26 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO


Latvijas komanda „Rīga” piektdien izstājās no Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Harlamova kausa izcīņas.
"Rīga" Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā, piektajā, spēlē ar rezultātu 2:4 (0:0, 1:2, 1:2) izbraukumā piekāpās Mitišču „Mitiščinskije atlanti” vienībai, sērijā līdz trīs uzvarām piedzīvojot zaudējumu ar 2-3.

Spēles pirmajā trešdaļā neviena no komandām nespēja gūt vārtus, bet aktīvāki laukumā bijuši mājinieki, kuri biežāk apdraudēja „Rīgas” vārtsarga Jāņa Auziņa vārtus. Otro trešdaļu ar vārtu guvumu iesāka mājinieki, kad ripu vārtos raidīja Pāvels Černovs, bet pēc divām minūtēm Aleksandrs Kadeikins rezultāta pārsvaru dubultoja. Tomēr trīs minūtes pirms perioda beigām Latvijas komandas spēlētājs Nikolajs Jeļisejevs pēc brāļu Kriša un Roberta Lipbergu piespēlēm vienu vārtus atguva.

----

Trešās trešdaļas otrajā minūtē mājinieku hokejists Romāns Rukavišņikovs panāca 3:1 savas komandas labā, bet mača 54.minūtē rīdzinieks Vladislavs Dobreņkijs rezultātu pārsvaru samazināja līdz vieniem vārtiem. Pēdējās minūtēs Auziņš tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr vēlamo rezultātu tas nedeva un Pavels Černovs ripu raidīja tukšos vārtos, un „Mitiščinskije atlanti” iekļuva nākamajā kārtā.

Aizvadītajā mačā "Rīgas" komandas spēlētāji izdarīja 22 metienus uz pretinieku vārtiem, kamēr mājinieki Auziņa vārtus apdraudēja 29 reizes.

Atgādinām, ka pirmajā mačā "Rīga" pagājušās nedēļas ceturtdienā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 5:4, bet dienu vēlāk zaudēja ar 1:3. Šie abi mači notika izbraukumā.

Savukārt sērijas trešajā spēlē pirmdien "Rīga" savā laukumā uzvarēja pēcspēles metienos ar 3:2, kamēr ceturtajā spēlē rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu pagarinājumā ar rezultātu 5:6 (3:1, 2:0, 0:4, 0:1), lai arī spēles laikā bija vadībā 5:1.

© delfi



 
Forums » Izklaide » Sports » ‘Rīgas’ hokejisti izstājas no Harlamova kausa izcīņas
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: