Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Izklaide » Sports » "Dinamo" cīnīsies par vietu Špenglera kausa finālā
"Dinamo" cīnīsies par vietu Špenglera kausa finālā
wuxmachine Pievienots: Piektdiena, 11.12.30, 16:05 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO
Rīgas "Dinamo" hokejisti Davosā (Šveice) notiekošā gadskārtējā Špenglera kausa turnīra pusfinālā tiksies ar Vācijas otro spēcīgāko komandu Volfsburgas "Grizzly Adams EHC Wolfsburg". Mača sākums pulksten 21.15, tā tiešraide LTV7 kanālā.



„Dinamo” pretinieki noskaidrojās spēlē starp Kanādas izlasi un Volfsburgas „Grizzly Adams”. Turnīram neierasti mazrezultatīvā mačā „Wolfsburg” bija pārāka ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā. Rīdzinieki ar Vācijas vicečempioniem turnīra ietvaros reiz jau spēlēja, kad ļoti eksperimentālā sastāvā ar 3:1 uzvarēja. Pēc šī mača kļuva skaidrs, ka vācu klubam nāksies spēlēt pusfinālā, bet rīdziniekiem ceturtdiena būs brīva.

Pēc spēles „Dinamo” galvenais treneris Peka Rautakallio kritizēja komandas parādīto sniegumu, bet uzslavēja Māri Jučeru, kuram tika veltīti cildinoši vārdi. „Šovakar lieliski nospēlēja Jučers, viņš uzvarēja šo spēli. Mūsu sniegums bija ļoti tāls no tā kādu varam parādīt. Es to nevaru pieņemt. Šodien spēlējām ļoti slikti, uzdevumu augstumos bija tikai vārtsargs,” pēc spēles pauda Peka Rautakallio. Arī pašu hokejistu balsīs bija dzirdams tas, ka todien ticis spēlēts ne ar visiem simts procentiem, ko uzvarai tovakar arī nevajadzēja. Šovakar „Dinamo” jau būs pilnā sastāvā (izņemot Rīgā palikušos) un paredzams, ka spēlei būs pavisam cits asums. Mača likme – vieta prestižā turnīra finālā.

Interesanti, ka „Grizly Adams” komanda līdz šim turnīrā pratusi izcīnīt tikai vienu uzvaru, kas komandai garantējis vietu pusfinālā, kamēr rīdzinieki cīnās bez zaudējumiem. Turnīra rezultatīvākā spēlētāja godā šobrīd atrodas Roberts Bukarts, kuram līdzšinējā sezonā veiksme īpaši nebija smaidījusi, bet Davosā Bukijs ir „atvēries” – divi vārti un četras rezultatīvas piespēles. Ceturtajā un piektajā vietā šajā sarakstā ir Gints Meija un Ģirts Ankipāns, kuriem attiecīgi četras rezultatīvas piespēles un trīs gūti vārti.

Turnīra otrajā pusfinālā tiksies turnīra saimnieki „Davoas” hokejisti un Čehijas klubs „Vitkovice”. Šis pusfināls sāksies pulksten 16.00, bet Latvijas un Vācijas komandas laukumā dosies pulksten 21.15. Turnīra fināls jau 2011. gada pēdējā dienā pulksten 13.00.

© sportacentrs.



 
Forums » Izklaide » Sports » "Dinamo" cīnīsies par vietu Špenglera kausa finālā
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: