Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viss pārējais » IT Jaunumi » Šo ziemassvētku aprunātākais planšetdators ir iPad 2 (Pēc tam seko Kindle Fire un Galaxy Tab)
Šo ziemassvētku aprunātākais planšetdators ir iPad 2
wuxmachine Pievienots: Pirmdiena, 11.12.19, 15:45 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO
Šo ziemassvētku aprunātākais planšetdators ir iPad 2, pēc tam seko Kindle Fire un Galaxy Tab


Infographics nesen veica pētījumu lai noskaidrotu, kuras ir šajos ziemassvētkos visvairāk aprunātās, izrunātās un gribētās planšetes. Izteiks līderis, protams, ir iPad 2, taču statistika atklāj vēl šo to interesantu un negaidītu.

Īsumā sakot, 62 procenti cilvēku visdrīzāk iegādātos Apple iPad 2, kamēr 38 procenti izvēlētos Kindle Fire. Vislielākās runas par iPad 2 bija novērojamas Twitter, taču, piemēram, Galaxy Tab blogos bija vairāk aprunāts un izrunāts, nekā Apple lolojums. Arī Facebook komentāros u.c. vietnēs Galaxy Tab izrādījās populārāks.

iPad 2 cienītāji ir vīrieši – 59.6 procenti, taču, piemēram B & N Nook un Kindle Fire drīzāk izvēlētos sievietes. Izteiktākais vīriešu favorīts, ar 77.78 procentiem, ir Galaxy Tab.

Visi aptaujātie planšetdatoru pircēji galvenokārt ierīci izmantotu videospēļu spēlēšanai, pēc kā seko informācijas meklēšana, e-pastu lasīšana un rakstīšana, pēdējo vietu atstājot ziņu lasīšanai.

Sīkāk par rezultātiem varat uzzināt apskatot zemāk pievienotos attēlus.



© boot



 
Forums » Viss pārējais » IT Jaunumi » Šo ziemassvētku aprunātākais planšetdators ir iPad 2 (Pēc tam seko Kindle Fire un Galaxy Tab)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: