Lietotāju sarunas
BUZZ AMATU MEKLĒJUMOS | KONKURSS! IESPĒJA IEGŪT ESKLUZĪVU REKLĀMAS VIETU PORTĀLĀ!
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viss pārējais » IT Jaunumi » Vai Chrome pārspēs Internet Explorer?
Vai Chrome pārspēs Internet Explorer?
wuxmachine Pievienots: Svētdiena, 12.01.08, 17:21 | Ieraksts # 1 Offline

Ieraksti: 1081
GENERALISSIMO
Vai Chrome pārspēs Internet Explorer?




Pirms mēneša Google internetpārlūks – Chrome pārspēja Mozilla populāro Firefox pēc to lietotāju skaitā. Tas nostādīja Chrome otrā lietotājā pārlūka vietā, tūlīt aiz Internet Explorer.

Chrome uzvaras gājiens turpinās un zinātāji uzskata, ka tas drīzumā varētu pārspēt topa līderi IE. Pēc analītiķu teiktā, pagājušā gada decembra sākumā, Chrome 15. versija pārspēja veco IE 8, tādējādi kļūstot par lietotāko interneta pārlūka versiju.

Jāpiebilst, ka Chrome panākumu pamātā varētu būt tā ātrā darbība, iebūvētais Flash un lielisks HTML5 atbalsts. Arī Google meklētāja esamība iekš Android ierīcēm un jaunais sociālais tīkls Google+ ir tikai palielinājis kompānijas produktu lietošanu vispārēji.
Interesanti, ka Chrome ir pārspējis IE lietojuma daudzumu tieši brīvdienās. Tas galvenokārt pliecina to, ka mājās cilvēki biežāk izvēlās Google produktu, turpretīm birojos un dažādās citās iestādēs, joprojām lieto IE.
Lielākais zaudētājs šajā cīņā gan ir Firefox. Tā lietojuma samazināšanos gan var skaidrot ar neregulāriem atjauninājumiem un uzlabojumiem, ko Mozilla, diemžēl neveiksmīgi mēģināja mainīt tikai pēdējā laikā.

© boot



 
discplex Pievienots: Svētdiena, 12.01.08, 19:02 | Ieraksts # 2 Offline
Ieraksti: 140
Entuziasts
man informātikā ļautu,tad tikai Chrome lietotu,pārsvarā IT lieto veci cilvēki/vecāki....

 
Forums » Viss pārējais » IT Jaunumi » Vai Chrome pārspēs Internet Explorer?
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: