0

Jaunākais no jaunākā! Pievienošanas datums: Piektdiena, 2012-07-13, 2:56 AM

Hey, hey. Beidzot nāku arī ar ilgi solītajiem BUZZ jaunumiem pie Jums, dārgie viesi! Reizi pa reizei kaut kas jāieraksta arī šeit,
par cik jaunumi no manis te ilgi nav bijuši. Visai labā omā rakstu šos jaunumus, kaut gan laikrādis rāda jau 30 pāri 2 naktī. Tad nu visbeidzot arī par to, ko vēlējos šajā rakstā stāstīt. Katrā ziņā rakstīšu plūstoši, no sevis, tādēļ, iespējams raksts nebūs pārāk sakarīgs. Dodamies nu lasīt jaunumus! 
          Sāksim, protams, ar priecīgajām ziņām. Kā jau redzat, mums ir daudz kas jauns kopš iepriekšējiem jaunumiem, piemēram, NHL turnīri, Draugiem PĒRLES un FunHOUSE lapas, kur varam ik pa reizei ieiet pasmieties, pasmaidīt jaukākai dienai vai vakaram, kas nu kuram... Tāpat arī mums ir izveidojušās lapas sociālajos tīklos. Twitter - https://twitter.com/buzzlv_ @buzzlv_ & draugiem.lv - http://www.draugiem.lv/buzzportals. Būtu priecīgs, ja Tu arī sāktu sekot mums šajos tīklos, lai uzzinātu jaunāko @ BUZZ. Forumā gan laikam nekas jauns nebūs iznācis, neskaitot BUZZ rīkotos NHL turnīrus, kurus varam apskatīt šeit: http://buzz.ucoz.lv/forum/92.
Tagad arī par foruma lietotājiem, kuri vairāk iekrituši acīs. Prieks pieminēt nesen kandidējošo moderatoru ACYBER, kurš darbojas forumā un ir samērā aktīvs savā amatā, paldies Tev, uzslavas arī tev! Un visi iepriekšējie moderatori ir zaudējuši savus amatus, piemēram, discplex & quartz, galvenokārt dēļ neaktivitātes. Gandrīz jau aizmirsu pieminēt arī jauno Robiits, kurš man palīdz ar jaunajām "fun" lapām - dr. pērles & funhouse, tāpat ik pa laikam iemet aci arī forumā. Paldies arī Tev, Robiit! :) Karsums jeb JackDaniel tagad ir Administrators, bet forumā actiņu iemet tā pareti, vai arī vienkārši foruma dzīve nepievienojas, taču varu pačukstēt, ka viņš strādā pie kaut kā jauna. Tas arī būtu viss par lietotājiem, būtu pateicīgs, ja pie mums pievienotos kāds jauns palīgs, lai šī mājaslapa kāptu vēl augstāk! Pieteikumus, lūdzu, šeit!
          Un tagad pie statistikas, kas arī ir nopietna lieta! Kopumā, līdz šim mirklim BUZZ`ā ir reģistrēti 353 lietotāji, no kuriem vīrieši ir 305 un sievietes 16, pārējie gan nav norādījuši dzimumu. Neaizmirstam apsveikt arī jaunāko biedru: ScrEAm. Mums kopumā forumā ir 880 tēmas, kurām pievienotas 1559 atbildes. Diezgan jauki, ka vakar mūs apmeklēja rekordaugsts lietotāju apmeklētāju skaits, konkrēti gan šo skaitli nevaru nosaukt, bet rekords noteikti bija, varētu būt ~70. Šonakt mūs arī jau apmeklējuši 21 cilvēks(sanāk ~3h laikā).
         Tas arī pagaidām būtu viss, prieks, ja izlasīji visu rakstu. Neaizmirsti mums sekot twitterī, kā arī draugiem.lv. Kā arī neaizmirsti par mums nobalsot wos`ā un 8d, lai nāk cilvēki, pievienojas mums. Vairāk cilvēku, vairāk materiālu, vairāk materiālu, lielāka izklaide tev! Saucam draugus un smejamies kopā! Priekā!

Cienījamais apmeklētāj! Jūs esat ienācis kā viesis.
Mēs rekomendējam reģistrēties vai ielogoties mājaslapā.
Autors: ViesisSkatījumi: 2194
Kopā komentāri: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ienākt ]
Čats
Lai pievienotu ierakstu čatā, nepiciešams Reģistrēties vai Ielogoties mājaslapā!
Jaunākās tēmas forumā
Forums Atbildes
Diskusija par seksualitāti un 18+ filmām
Pievienots sadaļā: Mūzika & Video
1
Ceļvedis pieaugušo saturam
Pievienots sadaļā: Aptaujas
0
NHL izvirza skarbus nosacījumus jaunajam kolektīvajam darba
Pievienots sadaļā: Sports
1
Jaunākās lejupielādes
Fails Komentāri
weCreative dizains
Pievienots sadaļā: Dizaini
0
Logo v12
Pievienots sadaļā: PhotoShop faili
0
Logo v11
Pievienots sadaļā: PhotoShop faili
0
Statistika

  

Kopā reģistrēti: 1215
Mēnesī: 1215
Nedēļā: 0
Vakar: 0
Šodien: 0

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Mūsu lapu šodien apmeklēja: user's

Reklāmas baneri
Sadarbības partneri